CURS 0: SALSA CUBANA

Benvinguts al nostre curs 0 de Salsa Cubana. Aquest curs consta de tres lliçons en vídeo on els mestres de l’escola expliquen les nocions fonamentals de la salsa cubana. L’objectiu d’aquest curs és presentar-vos aquest ball, els seus passos bàsics, les voltes i que pugueu comprovar com amb tan sols amb aquestes nocions bàsiques ja es pot encadenar un ball fluït.

Lliçó 1: Passos bàsics

En la primera lliçó us explicarem els tres passos bàsics: el mambo, la cucaracha i la cumbia, incidirem en l’error de principiant més habitual a l’hora de ballar salsa i us farem una petita demostració de com es lliguen aquests tres passos bàsics amb música.

Lliçó 2: Volta del noi i de la noia

En la segona lliçó us explicarem com realitzar correctament les voltes del noi i de la noia, incidirem en l’error de principiant més habitual a l’hora de ballar salsa i us farem una petita demostració de com llueixen les voltes al ritme de la música.

Lliçó 3: Demostració de salsa amb voltes i passos bàsics

Finalment, la tercera lliçó és una demostració de ball utilitzant només els passos ensenyats en aquest curs 0 de Salsa Cubana.

T’agradaria aprendre a ballar salsa amb nosaltres? Contacta amb nosaltres, t’informarem de tots els horaris i possibilitats.

[contact-form-7 id="726" title="contacte"]